معاونت امور بین الملل و حقوق بشر دوستانه

چهارشنبه 08 اردیبهشت 1400

                

                 

                 

                  

                

                

                 

      

برگزاری نخستین رادیو وبینار با تمرکز بر حقوق جانبازان شیمیایی

نخستین رادیو وبینار علمی کشور با موضوع حوادث شیمیایی و با حضور نماینده جمعیت هلال احمر ایران برگزار شد

نخستین "رادیو وبینار" علمی کشور با موضوع حوادث شیمیایی، تجربیات و چالش ها جمعه هشتم اسفند در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

از جمله بخش‌های این رادیو وبینار می‌توان به پنل‌های تخصصی"پیامدهای حوزه سلامت ناشی از حملات شیمیایی در دفاع مقدس" ، "دستاوردهای درمان در ارتقای سلامت جانبازان شیمیایی" و "مبانی حقوقی و چالش‌های آینده با توجه به قوانین بین‌المللی و مقررات سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی  "OPCW" اشاره کرد.

این رویداد علمی - تخصصی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم (عج)، رسانه ملی و به طور مشخص شبکه رادیویی سلامت و مرکز تحقیقات سلامت دفاعی و با حضور اساتید برجسته دانشگاهی برگزار شد.

حسن اسفندیار، مدیرکل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه بین‌الملل و نماینده جمعیت هلال احمر ایران در این وبینار مطالبی درخصوص جایگاه حقوق بین الملل بشردوستانه و اجرای کنوانسیون ممنوعیت توسعه، تولید، انباشت و کاربرد جنگ افزارهای شیمیایی و نابودی آن‌ها  که به دفاع از حقوق جانبازان شیمیایی اختصاص داده شد، ارائه داد.

وی ابراز امیدواری کرد که مجموعه تلاش‌های انجام شده در خصوص دیپلماسی عمومی و بشردوستانه در احقاق حقوق همه جانبازان شیمیایی کشور اعم از غیرنظامیان و نظامیان موثر واقع شود.

کارشناسان رسانه معتقدند پخش زنده این رادیو وبینار گامی نو در جهت پیوند بیشتر رسانه ملی با مراکز علمی در کشور بود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *